Sociala media sajter med din blogg

Sociala media sajter med din blogg Posted on februari 27, 2017

Ett väldigt enkelt sätt att få sin blogg att växa i popularitet på är att dela den på sociala medier. Sajter som Facebook och Twitter kan få din blogg att fullkomligt explodera i popularitet om du har turen på din sida. Här kan du få tips om hur du på bästa sätt delar din blogg på sociala medier.

Dela inte endast länken

Det är lätt hänt att man endast delar länken till sin blogg i ett inlägg och sedan delar den på så vis. Men om du till exempel nämner vad du pratar om i ditt inlägg, nämner en giveaway eller pratar om något annat som är relevant i nuläget så kan detta få större publik än om du endast delar en länk.

Använda relevanta hashtags

Detta är något som är extra viktigt på just Twitter, men det gäller att använda relevanta hashtags om du vill att folk ska hitta din blog med hjälp av dem. Du kan läsa mer om hashtags i denna artikel.

Om du till exempel bloggar om hästar och använder hashtags som är relaterade till datorer eller motorer i det inlägg där du delar din blogg så får det en förminskad effekt. Om du följer dessa tips bör du märka en förbättring.

magnetism